Dieetti ja kevyt treeni ei olekaan tae hyvään painonpudotukseen

Koetatko kiinteytyä kevyellä liikunnalla ja nipistämällä ruoasta? Kehotan testaamaan tällä kertaa toisenlaista reseptiä.
Jos ryhdyt joka vuoden alussa ja kesän lopussa kuntotalkoisiin nipistämällä kaloreista ja lähtemällä kevyelle kävelylenkille eikä tuloksia vain synny, kokeile tällä kertaa toisenlaista lähestymistapaa.
Crossfit-valmentaja Stefanie Hagelstamin mukaan paras kombo rasvanpolttoon on sykettä nostava ja lihasta kasvattava treeni ja säännölliset, kunnon kokoiset ateriat.
Ennen uskottiin, että rauhallinen peruskestävyyslenkki on paras rasvanpolttolenkki. Se kyllä polttaa rasvavarastoja hetkellisesti, mutta kovatehoisempi harjoitus vaikuttaa pidempään, useita tunteja treenin jälkeen.
Kova treeni vaatii suuret ateriat. Monet yrittävät polttaa rasvaa dieeteillä, mutta se on pahin virhe.




Dieetti auttaa hetkellisesti. Kehosta lähtee nopeasti parikin kiloa nesteitä, mutta dieetin jälkeen näännytetty keho varastoi rasvan entistä tiukemmin korkojen kera.
Ruokavaliota kehotetaan kohentamaan pienillä muutoksilla: enemmän kasviksia lautaselle ja proteiinia joka aterialle. Näillä muutoksilla rasva palaa hitaasti mutta varmasti.

Kun tekee tehokasta lihaskuntotreeniä, lihasmassa kasvaa. Lihakset taas ovat rasvanpolttajan paras ystävä. Mitä enemmän lihaksia, sitä enemmän keho polttaa energiaa ja rasvaa myös levon aikana. Rasvanpoltto-bootcampilla ei kannata tuijottaa liikaa vaakaa, vaan mieluummin peiliä. Tärkeintä on luottaa omaan fiilikseen. Kun treenaa kovaa, syö paljon ja terveellisesti, nukkuu tarpeeksi ja ei stressaa, kehokin kyllä muokkaantuu itsestään.






















Kommentit