Apua laihdutukseen

Hei vaan kaikki!

En ole käynyt vaa´assa, koska ihan täydellisesti ei ole ruokavalion muutos sujunut. Olen pääosin vähentänyt syömisiä ja lisännyt liikuntaa, mutta on ollut juhlia ja kaikkea muuta, en ole jaksanut olla liian tiukka. Lähes päivittäin harrastan liikuntaa, olen käynyt hölkkäämässä, reippaalla kävelyllä ja futisreeneissä. Nyt minulle on tulossa kaksi apua laihdutukseen, ainakin Vihreäkahvikapseleita ja AcaiBerryä. Kerron, kun pääsen kokeilemaan, että kuinka hyvin toimii. Näistä linkeistä voit tutustua tarkemmin tuotteisiin: Laihdu nopeasti? Kokeile tutkittua Vihreä Kahvipapu-uutetta vain eurolla! Tässä viisi hyvää syytä miksi valita terveellinen Vihreä Kahvipapu-uute painonpudotukseen!
 1) Tuhoaa rasvaa - nopea tapa pudottaa painoa
2) Tasapainottaa verensokeria
3) Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä
4) Vähentää rasvan kertymistä elimistöön
5) Kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa

ja tähän: Acai Berry, 30 vuorokautta vain toimitusmaksulla 3.90e Acai Berry on ammattilaistason lisäravinne, joka pudottaa painoasi tehokkaasti kuuden vaikuttavan ainesosan ansiosta. Brasiliassa esiintyvän Acai-palmun marjat sisältävät erittäin runsaasti antioksidantteja sekä kehomme tarvitsemia elintärkeitä vitamiineja. Lisäksi Acai-marjoissa on runsaasti antosyaaneja sekä flavonoideja.

Acai-marjoilla on useita terveellisiä ominaisuuksia ja vaikutuksia, jotka lisäävät kehosi vastustuskykyä sekä auttavat kehoasi voimaan paremmin.

Mikäli kärsit ylipainosta tai kärsit huonostaa aineenvaihdunnasta, Acai-marjasta on sinulle taatusti hyötyä. Acai-marja parantaa kehosi aineenvaihduntaa sekä edistää rasvanpolttoa.


Katsotaanpa, kun tällä viikolla paketit saapuu, että kuinka muijan käy :)

Kommentit